Het leven na corona

Gepubliceerd op 17 mei 2021 om 11:17

Het leven nadat je corona hebt gekregen verschilt natuurlijk enorm van mens tot mens. Ik kan alleen vertellen hoe het mij vergaat en wat voor persoon ik ben. Als men klachten heeft gehad van corona denk ik dat je als algemeen beeld de moeheid wel kan vermelden. Hier heeft iedereen wel last van. Zelf ben ik veganist en probeer gezond in het leven te staan met eten en sporten. Waar ik na twee weken nog last van heb is een vervelend gevoel in mijn keel met wat lichte hoest. 

Ik denk dat de juiste manier om het virus uit het lichaam te krijgen toch de gezonde levensstijl samen met genoeg sporten wordt. Juist in deze tijd is het duidelijk geworden dat wij in een ongezonde samenleving leven en dat er teveel ongezonds te makkelijk te verkrijgen is op de markt. Dit resulteert in volle ziekenhuizen, de cijfers laten het zien dat juist (veel) minder gezonde mensen last krijgen van de luchtwegen en andere aandoeningen van het virus.   

Dus... blijf gezond sporten en eten. Nog steeds kun je dan het virus krijgen, maar waarschijnlijk kan je lichaam er dan wel beter mee omgaan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.