Recensies van Massagepraktijk ROKS

Een betrouwbare en hygiënische Massagepraktijk behoort een goed aantal (positieve) reacties van de klant te hebben. Dit geeft weer dat de Massagepraktijk volgens de richtlijnen werkt, in mijn geval hou ik de richtlijnen van het N.G.S. aan. 

Onder de volgende knop vindt u de recensies verzameld van Google, Facebook, Social Deal en Groupon. Op deze afzonderlijke pagina's kunt u deze reacties terugvinden. 

 

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen

Deel nu Massagepraktijk ROKS met je vrienden! Een betere bekendheid is mooi meegenomen!

 

Kom je terug voor een massage?

Natuurlijk ben je altijd welkom een reactie te plaatsen. Let op, dit is geen contactformulier maar met onderstaand formulier kun je laten weten wat je van de massage / behandeling hebt gevonden! (Het e-mailadres wordt niet geplaatst op de site!!)

Reactie plaatsen

Reacties

Anita
25 dagen geleden

Mooie praktijkruimte apart gelegen naast het huis. Een gelegenheid om jezelf om te kleden is aanwezig. Er wordt netjes besproken wat voor massage gewenst is en zelfs bij een ontspanningsmassage kan hij extra punten aandacht geven. Ik vond het heel prettig en professioneel en voelde me als vrouw heel erg op mijn gemak.

Marian Fens
2 maanden geleden

Ik heb fibromyalgie en voel me altijd weer herboren na een heerlijke massage! Fijne betrouwbare man

Patty De Vos
2 maanden geleden

Heerlijke massage en gezellige Scandinavische ambiance! Tot de volgende keer!

Leendert
3 maanden geleden

Dhr. Roks zijn techniek op het gebied van massage past prima bij mijn behoefte. De massage was heerlijk! Ik was helemaal ontspannen na de behandeling. De mogelijkheid om hier structureel gebruik van te maken (om de vier tot zes weken) is zeker een mogelijkheid. Volgens mij prima voor vitaliteit, inzetbaarheid en productiviteit. Ik heb dan ook een vervolgafspraak gemaakt.

Vincent
4 maanden geleden

Ik kom al langere tijd voor massage bij Bas van Massagepraktijk ROKS. Zijn kennis en behandelwijze zijn professioneel en effectief.

Marian
5 maanden geleden

Heerlijk ontspannend! Mooie ruimte, professionele masseur.

Petra
6 maanden geleden

Top masseur! Vriendelijk en houdt rekening met de wens v/d klant.

Gerard
6 maanden geleden

Bas is een bekwame masseur die een fijne, stevige maar niet te harde sportmassage geeft.

Rebecca
6 maanden geleden

Het is toch altijd vreemd om als nieuwe klant bij een masseur aan te bellen. Bij Bas was dat echter niet nodig. Het duurde welgeteld een paar minuten voordat ik me op mijn gemak voelde. En het online boeken via de site is ontzettend makkelijk. Zeer zeker een aanbeveling waard!

Frans
7 maanden geleden

Complimenten voor de vriendelijkheid en natuurlijk voor de sportmassage. Ik kom zeker weer terug, want ik voel dat de massage heeft geholpen.