Recensies van Massagepraktijk ROKS

Een betrouwbare en hygiënische Massagepraktijk behoort een goed aantal (positieve) reacties van de klant te hebben. Dit geeft weer dat de Massagepraktijk volgens de richtlijnen werkt, in mijn geval hou ik de richtlijnen van het N.G.S. aan. 

Onder de volgende knop vindt u de recensies verzameld van Google, Facebook, Social Deal en Groupon. Op deze afzonderlijke pagina's kunt u deze reacties terugvinden. 

 

Rating: 4.5454545454545 sterren
11 stemmen

Deel nu Massagepraktijk ROKS met je vrienden! Een betere bekendheid is mooi meegenomen!

 

Kom je terug voor een massage?

Natuurlijk ben je altijd welkom een reactie te plaatsen. Let op, dit is geen contactformulier maar met onderstaand formulier kun je laten weten wat je van de massage / behandeling hebt gevonden! (Het e-mailadres wordt niet geplaatst op de site!!)

Reactie plaatsen

Reacties

Melissa
3 maanden geleden

Ter voorbereiding van mijn eerste halve Ironman geweest voor een sportmassage. Top gemasseerd. Lichaam voelt gelijk weer een stuk beter. Klaar voor de wedstrijd!

Wilma
5 maanden geleden

Ik had nog nooit eerder een massage gehad. Wist dus ook niet wat ik moest verwachten. Na de massage was ik heerlijk ontspannen en heb gelijk de volgende afspraak gemaakt. Top! Bedankt Bas!

Daphne
10 maanden geleden

Hier wil je na de 1e keer zeker terugkomen.Bas voelt aan wat je fijn vindt in de massage.Het is een fijne warme ruimte waar je gelijk tot rust komt als je op de tafel plaats neemt.Dit is echt een dikke aanrader!!!!!

Samantha
10 maanden geleden

Heerlijke hotstonemassage gehad en goed tot rust gekomen. Bas is een aardige man die in is voor een gezellig praatje, maar ook stil kan zijn zodat je helemaal kan genieten van de rust, ontspanning en warmte van de massage. Echte aanrader!

Alfred
een jaar geleden

De workshop massage is heel leerzaam met veel goede informatie, handige tips en natuurlijk een praktische "hands-on" gelegenheid voor het leren toepassen van massagetechnieken op je partner, vriend/vriendin, of wie dan ook. Daarnaast is de praktijkruimte prima in orde en weet Bas je snel op je gemak te stellen. Kortom, een echte aanrader!

Anita
een jaar geleden

Mooie praktijkruimte apart gelegen naast het huis. Een gelegenheid om jezelf om te kleden is aanwezig. Er wordt netjes besproken wat voor massage gewenst is en zelfs bij een ontspanningsmassage kan hij extra punten aandacht geven. Ik vond het heel prettig en professioneel en voelde me als vrouw heel erg op mijn gemak.

Marian Fens
een jaar geleden

Ik heb fibromyalgie en voel me altijd weer herboren na een heerlijke massage! Fijne betrouwbare man

Patty De Vos
een jaar geleden

Heerlijke massage en gezellige Scandinavische ambiance! Tot de volgende keer!

Leendert
een jaar geleden

Dhr. Roks zijn techniek op het gebied van massage past prima bij mijn behoefte. De massage was heerlijk! Ik was helemaal ontspannen na de behandeling. De mogelijkheid om hier structureel gebruik van te maken (om de vier tot zes weken) is zeker een mogelijkheid. Volgens mij prima voor vitaliteit, inzetbaarheid en productiviteit. Ik heb dan ook een vervolgafspraak gemaakt.

Vincent
een jaar geleden

Ik kom al langere tijd voor massage bij Bas van Massagepraktijk ROKS. Zijn kennis en behandelwijze zijn professioneel en effectief.