Recensies van Massagepraktijk ROKS

Een betrouwbare en hygiënische Massagepraktijk behoort een goed aantal (positieve) reacties van de klant te hebben. Dit geeft weer dat de Massagepraktijk volgens de richtlijnen werkt, in mijn geval hou ik de richtlijnen van het N.G.S. aan. 

Onder de volgende knop vindt u de recensies verzameld van Google, Facebook, Social Deal en Groupon. Op deze afzonderlijke pagina's kunt u deze reacties terugvinden. 

 

Rating: 4.5 sterren
8 stemmen

Deel nu Massagepraktijk ROKS met je vrienden! Een betere bekendheid is mooi meegenomen!

 

Kom je terug voor een massage?

Natuurlijk ben je altijd welkom een reactie te plaatsen. Let op, dit is geen contactformulier maar met onderstaand formulier kun je laten weten wat je van de massage / behandeling hebt gevonden! (Het e-mailadres wordt niet geplaatst op de site!!)

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 uur geleden

Top masseur! Vriendelijk en houdt rekening met de wens v/d klant.

Gerard
13 dagen geleden

Bas is een bekwame masseur die een fijne, stevige maar niet te harde sportmassage geeft.

Rebecca
21 dagen geleden

Het is toch altijd vreemd om als nieuwe klant bij een masseur aan te bellen. Bij Bas was dat echter niet nodig. Het duurde welgeteld een paar minuten voordat ik me op mijn gemak voelde. En het online boeken via de site is ontzettend makkelijk. Zeer zeker een aanbeveling waard!

Frans
een maand geleden

Complimenten voor de vriendelijkheid en natuurlijk voor de sportmassage. Ik kom zeker weer terug, want ik voel dat de massage heeft geholpen.

Dion
2 maanden geleden

Een hele goede ontvangst en een top massage! Zeker het proberen waard.

David
2 maanden geleden

Bas is absoluut een kundig masseur. Daarover bestaat geen twijfel! De masseur weet de pijnknopen goed te vinden en weg te werken. Top!

Anita
2 maanden geleden

Ik heb een heerlijke stevige sportmassage gehad, waarbij heel de achterkant van mijn lichaam aan de beurt is geweest! Geweldig!

Sanne
2 maanden geleden

Een van de beste massages die ik gehad heb! Ik heb gelijk weer een massage geboekt.

Inge Van Engelen
2 maanden geleden

Zeer tevreden!

Karin
2 maanden geleden

Ik wilde al heel lang een massage, maar vond het een drempeltje. Dat was helemaal niet nodig. Bas werkt heel discreet, in een prettige behandelruimte. Echt een heerlijke massage gehad. Alleen maar lof!