Toch maar even proteïne gekocht!

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 13:12

Veel mensen weten reeds dat ik de weg ben ingeslagen van het niet eten van dierproducten. Over de beweegredenen zal ik niet uitweiden maar samen met mijn sportieve karakter merkte ik dat mijn benen pijnlijk begonnen aan te voelen. Nu moet ik bekennen dat ik 16 weken geleden een overbelasting op mijn knie heb gehad, maar toch... de spieren moeten wel meewerken!  

Dus als oplossing wat proteïne aangeschaft. Ik heb reeds een keer deze eiwitten genuttigd, maar dat was toen op dierlijke basis. Daar kan ik nu niet meer mee aankomen, dus na wat zoeken kwam ik deze tegen. Vandaag gelijk eens kijken of ik er iets van merk. Wel moet ik vermelden dat het ook gewoon kan komen doordat ik weer opgestart ben met hardlopen. Dan zou deze pijnlijke benen een teken zijn van een lichte overbelasting. Samen met het hardlopen ben ik ook weer begonnen met het masseren, veel staan, dus dat zou ook de verklaring kunnen zijn. Ik sta vierkant achter het principe dat je met een leefstijl gebaseerd op plantenvoedsel meer dan genoeg eiwitten binnen kunt krijgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.