Twijfelen, twijfelen en nog eens twijfelen!

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 11:32

We hebben wat twijfelaars in onze bevolking zitten! Maar in mijn vakgebied zijn het juist die twijfelaars die gewoon eens naar de masseur zouden moeten stappen. Deze mensen kunnen een massage zo goed gebruiken! Een massage geeft vertrouwen dat je de wereld weer aankan. Maar... en niet te vergeten natuurlijk, het is gewoon ontzettend lekker om te ondergaan. 

Veel mensen twijfelen er veel te lang over. Ja maar, ik weet niet waar ik terechtkom? Kan ik de masseur wel vertrouwen? En als ik nu halverwege de massage wil stoppen met de massage. In dit geval is er, in ieder geval bij Massagepraktijk ROKS in Oud Gastel, een speciale kennismakingsactie aanwezig. Puur voor de twijfelaars die wel willen maar niet durven!

De kennismakingsactie kost niet veel maar gaat ook niet in eerste instantie over de massage. Het is een manier om de masseur te leren kennen, om de massageruimte te verkennen en om een eerste indruk te krijgen van een massage. De massage duurt maximaal een half uur, is ten alle tijden af te breken en is trouwens voorbij voordat je het weet. 

 

Dus mijn advies aan alle twijfelaars in de wereld. Ga gewoon eens naar de professionele masseur en ondervindt zelf hoe goed en lekker een massage kan zijn.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.