Veganistische leefstijl

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 13:48

Veganistische leefstijl

Sinds kort ben ik een veganistische leefstijl gaan inbouwen in mijn leven. Dit doe je zeker niet zomaar, zonder na te denken. je kunt de beslissing snel nemen, maar het uitwerken van het plan duurt even. Drie maanden ben ik nu bezig, op mijn eigen manier. Geen melk, eieren en vlees meer voor mij. Nog wel honing, en soms maak ik weleens wat foutjes. Bijvoorbeeld krentenbollen, zit hier nu wel of geen melk in! 

Dus ik ben nog geen echte veganist. Ik draag nog gewoon spullen die van dieren zijn gemaakt. Daar heb ik ook geen problemen mee. Ik denk dat het hele verhaal gaat over wat je reeds hebt gepresteerd. Ik eet al drie maanden geen vlees meer. Ook heb ik in die drie maanden geen eitje meer gegeven en de melk ook laten staan. Geen idee hoeveel dieren ik hiermee al heb gered, maar mijn ecologische voetafdruk is in ieder geval een stuk kleiner dan die van de gemiddelde Nederlander! Er daar ben ik toch best trots op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.