Sportief bezig zijn!

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 15:52

Wat betekent het om sportief te zijn?

Sportief zijn betekent in de volksmond 1 uur per dag sporten. Het maakt niet uit wat je doet, hoe zwaar je traint of hoeveel pauzes je neemt in dit uur. Wat het belangrijkste is, is dat het in je systeem terecht komt! Je moet 1 uur sportief bezig zijn in je leefstijl opnemen!

En waarom is dit nu nodig? Een vraag van veel mensen die natuurlijk het antwoord al kunnen raden. Door sportief bezig te zijn ben je bezig met gezond oud worden. Het is niet alleen maar belangrijk om zo oud als mogelijk te worden. Nog belangrijker is het om als je ouder bent, nog genoeg dingen te kunnen ondernemen. Nog even die vakantie meepakken, of in het ergste geval, nog even die berg beklimmen op mijn 55ste of zelfs 65ste jaar. 

Maar ook als je niet zo ambitieus bent is het leuk om nog te kunnen bukken zonder dat die ietswat gezette buik in de weg zit. Nog even een rondje kunnen lopen zonder gelijk buiten adem te zijn. In het algemeen wat beter in je vel zitten! En wat dat betreft is het belangrijk om te blijven bewegen - 1 uur per dag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.