Vacature parttime masseur (M/V)

Ben jij een masseur of wil je masseur worden, en ben je op zoek naar een baan als zzp'er bij een leuke massagepraktijk?

Start nu als sportmasseur of ontspanningsmasseur bij Massagepraktijk ROKS in Oud Gastel! 

 

Massagepraktijk ROKS is een hygiënische en gezellige praktijk in Oud Gastel. De praktijk is in 2018 opgericht door Bas Roks. Klanten kunnen bij ons terecht voor een klantgerichte massage, maar ook voor een goede ontspanningsmassage. Door de drukte in de praktijk is een collega zeer welkom!

Wat ga je doen? Je geeft zowel een ontspannings- als sportmassage. Je bent altijd vriendelijk tegen de klant en luistert goed naar zijn of haar verhaal. Aandacht voor de klant is essentieel bij Massagepraktijk ROKS. Elke dag is weer anders door de diversiteit van de klanten en door de uiteenlopende klachten. Momenteel zijn de openingstijden van de praktijk maandag tot en met vrijdag heel de dag en ook in de avonden. Door een nieuwe situatie kan natuurlijk alles in overleg gewijzigd worden. Het is mogelijk om vaste dagen te krijgen. 

Wat bieden wij? Een informele en gezellige werksfeer - een passend uurtarief - je komt te werken in een jong bedrijf - doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ideeën en eigen inbreng - flexibele werktijden en uren - goed bereikbare locatie met uitstekende parkeergelegenheid. 

Functie-eisen; in het bezit van een erkend sportmassage diploma (NGS of anders) of dit diploma willen halen. Je bent ingeschreven als zzp'er bij de Kamer van Koophandel of je hebt de intentie om dit te gaan doen. Meer uitleg kan ik je hierover geven. Enige ervaring in massagetechnieken. Je bent enthousiast, gezellig en klantgericht. Je bent van de leeftijdsgroep 18 jaar en ouder en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en minimaal 4 uur per week beschikbaar, op wisselende dagen of in de avonden. Woonachtig binnen een straal van 20 km van Oud Gastel. 

Interesse? Neem telefonisch contact op of stuur een mail.