Proefpersoon Massage - stel iemand in de gelegenheid om te leren...

Soms krijg ik bij Massagepraktijk ROKS nieuwe masseurs / masseuses binnen die het vak willen leren. Omdat het lastig is om te bepalen hoe iemand masseert en of dit voor de klant goed voelt, heb ik deze aanbieding gemaakt. Het is zeer zeker een win-win situatie - de masseur / masseuse kan zijn (vlieg)uren maken en de klant krijgt een massage waarvoor minder betaald wordt.

Een aanvullend voordeel is natuurlijk voor de klant dat deze de praktijk kan uitproberen. Zo kan de klant aan den lijve ondervinden hoe het werkt bij Massagepraktijk ROKS. 

Maar ook voor de masseur / masseuse is deze actie een enorm voordeel. Er kan een klantenkring opgebouwd worden, de fijne kneepjes van het vak kunnen geleerd worden. Maar daar bovenop is vooral het gesprek en het gevoel tijdens de massage iets wat echt in de praktijk moet worden opgebouwd. De (vriendelijke) omgang met de klant is Massagepraktijk ROKS en dit moet behouden blijven! 

Momenteel nieuw in de praktijk; Janne Krijger

Mijn naam is Janne Krijger en ik kom uit Roosendaal.

 

Biologie, het menselijk lichaam en sport zijn grote interesses van mij.

Na mijn Havo diploma heb ik daarom de opleiding sportmassage en - verzorging gevolgd en afgerond. In september wil ik me nog verder verdiepen en ga ik de opleiding massagetherapie doen in Dordrecht. Ik hoop hiermee klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Boek nu een Proefpersoon Massage, dit is de onderste massage in onderstaande link;

Book an appointment with Massagepraktijk ROKS using Setmore