Wat is er nieuw bij Massagepraktijk ROKS?

-- 05-01-2023 - Eerste echte jaar van de Massagepraktijk gedraaid ---

Het jaar 2022 is voor mij het eerste echte jaar dat ik een vol jaar lang van de praktijk heb mogen genieten. Eerst had ik een opstartjaar, wat altijd een beetje een verloren jaar is in de opbrengst. Daarna heb ik twee coronajaren meegemaakt, wat ook eigenlijk verloren jaren zijn geweest. Al moet ik eerlijk zeggen dat met corona, wanneer ik mocht werken, de klanten wel altijd enthousiast waren. En toen het jaar 2022, een superjaar. Veel mensen mogen behandelen en veel hele leuke en positieve reacties mogen ontvangen. En niet te vergeten, een goed klantenbestand met een volle agenda opgebouwd. Nu weer door met het jaar 2023, ik weet zeker dat ik dan weer leuke dingen mag gaan ondernemen. 


-- 06-10-2022 - Reanimatiebewijs gehaald ---

Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken. Het reanimatiebewijs is nodig om lid te zijn van het NGS waarbij ik aangesloten ben. Het NGS bepaalt regels waarmee ik geacht wordt te werken en waar ik aan wil voldoen. Het betreft hier regels voor hygiëne, omgang met klanten en privacy. Alles om de klant een vertrouwd gevoel te geven en om een professionele omgeving te creëren. Ook dit reanimatiebewijs is hier een voorbeeld van. Daarbij kan ik iedereen, ook niet-professioneel, aanraden om een reanimatiecursus te volgen. Zodoende ben je beter voorbereidt, mocht het een keer zover komen! 


-- 10-02-2022 - Mijn diploma voedingsdeskundige gehaald ---

Omdat ik nu toch bezig ben met het gezonde van het lichaam had ik besloten om de opleiding voedingsdeskundige te gaan halen. Zodoende kan ik klanten ook informeren, buiten het sportieve karakter, over de voeding die toch belangrijk is voor een gezond lichaam. Als je wilt afvallen dan moet je rekening houden met de 80%/20% regel wat wil zeggen dat het leeuwendeel van afvallen te maken heeft met voeding. Natuurlijk is sporten sowieso belangrijk voor uithoudingsvermogen en beweeglijkheid van de spieren!!


-- 25-11-2020 - Cursus Bindweefselmassage in the pocket ---

Bindweefselmassage, waar is dat nu allemaal goed voor? Dit heeft meer inhoud dan ik eerder voor mogelijk had gehouden. Doordat de zenuwen in het bindweefsel genesteld zijn, krijg je door de bindweefselmassage meer ruimte rond de zenuwen waardoor je meer gevoel krijgt. De zenuwen gaan beter functioneren waardoor tintelingen kunnen verdwijnen.

Tevens kan het bindweefsel gaan verkleven waardoor de huid strak komt te staan. Met een bindweefselmassage zal je het weefsel weer soepel kunnen krijgen waardoor optredende pijn kan verdwijnen. Denk hierbij aan pijn in de schouder of pijn in het been. 

En men zegt dat al het oude zeer ook opgeslagen ligt in het bindweefsel. Denk aan oude trauma's, spanningen, of stress. Door een bindweefselmassage zal dit oude zeer loskomen en kan er een nieuwe start worden gemaakt.  


--- 01-11-2020 - Massagepraktijk ROKS bestaat 2 jaar ---

Voor je het weet is het dan zover, het tweejarig bestaan van Massagepraktijk ROKS. Als je terugblikt van hoe het allemaal gegaan is na die eerste opstart, dan is het wel een rollercoaster geweest. En de tijd is supersnel gegaan. Ik heb veel mensen mogen masseren, wat toegevoegd in hun levens. Heel veel nieuwe gezichten gezien! Superleuk allemaal.  

Dus als vooruitzicht hebben we nu 2021, dit zou het jaar van het einde van Corona moeten worden! Gewoon op dezelfde manier verder en de stijgende lijn die ik al twee jaar heb doorzetten! Maar ik blijf mezelf wel bijscholen om net weer dat beetje meer te kunnen leveren. Zodoende kan ik bij de mensen steeds weer net meer toevoegen aan hun levens! 


--- 11-05-2020 - Start van Massagepraktijk ROKS na het Corona-virus ---

 En toen was daar opeens het Corona-virus, de medische naam COVID-19. Eerst dachten we dat het zo een vaart niet zou lopen, maar 23 maart moesten per direct de massagepraktijken sluiten. Een klap in het gezicht, omdat ik net de Massagepraktijk ROKS aan het opstarten was en dit buitengewoon goed verliep. 

Gelijk alle afspraken geannuleerd en gewacht op de dag dat ik weer open mocht. Dit bleek 11 mei weer te mogen. Dus... weer aan de slag met goede moed, en weer oppakken waar ik zo goed mee bezig was. 


--- 17-01-2020 - Ontzettend leuk artikel geschreven door Els Rommers ---

Januari: de maand van beloftes. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Heel veel ontspanning, als het aan masseur Bas Roks ligt. Met zijn massages brengt hij rust in lichaam en daardoor ook in geest, want die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ruim een jaar geleden gaf Bas alle zekerheden van het werken voor een baas op en opende zijn eigen massagepraktijk aan huis. Het geluk dat van hem afstraalt en zijn gestaag groeiende clientèle bewijzen eens te meer dat je altijd je hart moet volgen. “Kom je niet meer bij je ware gevoel, dan kan een professionele massage uitkomst bieden”, zo ervaart Bas iedere dag weer in zijn praktijk.

Lees het complete artikel van Els Rommers op mijn website!


--- 05-10-2019 - Speciaal voor jouw dag, 't Trefpunt in Rucphen ---

Een klant die ik aan het masseren was vertelde mij over dit initiatief! Fantastisch natuurlijk! Gelijk gebeld om me aan te melden. De organisator, Jopie Rasenberg, was er blij mee.

De verwendag in Rucphen bij Feesterij 't Trefpunt is speciaal georganiseerd voor dames met kanker of die hiervoor behandeld zijn. De dames kunnen deze dag kiezen uit diverse behandelingen, onder andere een schoonheidsbehandeling, pedicure of natuurlijk een massage. 

Samen met een heel team van mensen een onvergetelijke dag neergezet! 

--- 08-08-2019 - Begonnen bij voetbalclub SC Gastel in Oud Gastel ---

In 2018 begonnen bij voetbalclub DHV als verzorger. Toen bleek dat voor het seizoen 2019 - 2020 een plaats als verzorger vrijviel bij SC Gastel. Hoewel ik zeer tevreden was bij DHV is Oud Gastel toch een stuk dichterbij. En echt mijn club! 


--- 14-07-2019 - Diploma Medische Basiskennis bij Con Amore gehaald ---

Een jaar lang bezig geweest met de studie van het menselijk lichaam. Wat een enorm aantal wondertjes zitten er toch in ons lichaam. En de meeste van deze wonders vinden wij als mens zijnde maar gewoon vanzelfsprekend. Deze opleiding was zeer mooi en leerzaam om te volgen, ik heb ervan genoten!

Maar... des te meer kennis we verkrijgen, hoe meer we beseffen dat er nog zoveel meer is. Vanwege enorme interesse gaat er waarschijnlijk binnenkort weer een opleiding gevolgd worden. 


--- 22-06-2019 - Deelname aan de Triathlon Oud Gastel, 2019 ---

Omdat ik het belangrijk vindt om aanwezig te zijn bij evenementen in en rondom mijn woonplaats heb ik me opgegeven, met Massagepraktijk ROKS, bij de Trio-Triathlon. Een leuk en zeer goed georganiseerd evenement door 't Veerke in Halderberge.

Zelf heb ik 500 meter gezwommen. Ongetraind viel dit vies tegen, als masseur moet ik mezelf dan ook op de vingers tikken. Op een gegeven moment gaat alles niet meer vanzelf en moet er serieus getraind worden om een prestatie te kunnen neerzetten!


--- 10-06-2019 - Deelname aan de ROPARUN 2019 ---

Deze deelname begon met een cliënt die ik aan het behandelen was. Deze was gevraagd om mee te doen met de ROPARUN maar had er geen tijd voor. Of verzorger bij het team, TEAM 248 GO 4 LIFE, niks voor mij was. Nou ben ik begonnen met masseren om mensen te helpen en meer bezig te zijn voor de samenleving. Daar past de ROPARUN goed bij, lijkt me zo. 

Ik heb geen minuut spijt van het contact dat ik toen gelegd heb. De hele ervaring is een driedaagse rollercoaster geweest die eindigde in een emotionele finish. Fantastisch om mee te doen... en veel geld opgehaald voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. 


 --- 18-04-2019 - Een artikel van Massagepraktijk ROKS in het Voetbaljournaal ---

Zoals zo vaak begon dit met een telefoontje. Of ik geïnteresseerd was in een advertentie in het Voetbaljournaal. Een grote oplage door heel Halderberge, ik zou wel gek zijn als ik niet meedeed. De twijfel sloeg toe, want je kunt overal wel advertenties in plaatsen, tegenwoordig. Maar... als ik een advertentie zou plaatsen zou er een artikel over mij geschreven worden in het Voetbaljournaal. Dat is natuurlijk wel te gek, dus van het een kwam het ander. Supertrots nu over het artikel wat over mij is geschreven. 


 --- 01-03-2019 - Social Deal actie ten einde ---

Het begon met een mailtje, daarna een belletje en daarna face-to-face contact zoals zo vaak bij een zakelijke afspraak. Ik had van een vriendin gehoord dat een mogelijke actie met Social Deal mijn Massagepraktijk ROKS een kleine "boost" kon geven voor wat betreft bekendheid. Maar zo een ongekend groot aantal verkochte vouchers had ik niet durven dromen. Maar liefst 92 mensen waren bereid een massage te ondergaan in mijn praktijk. En daarbij nog een hoop positieve recensies gekregen!  

 


--- 17-01-2019 - Ontzettend leuk artikel geschreven door Els Rommers ---

Ik kom net terug van een schrijfopdracht, met een grote smile op mijn gezicht en ontspannen nek-, schouder- en rugspieren. Toen professioneel masseur en sportverzorger Bas Roks uit Oud Gastel mij benaderde om over zijn pas gevestigde praktijk te schrijven, bood hij ook meteen aan om mij een massage te geven. Dan kon ik aan den lijve de positieve effecten ervan ondervinden. Tsja, daar moest ik even over nadenken. Drempel en schroom en zo… Uiteindelijk besloot ik het toch te doen. Gelukkig maar, want ik ben om! Bas gaf mij een gecombineerde ontspannings- en sportmassage. Jammer dat deze voormalige engineer niet eerder besloten heeft om zijn hart te volgen en het roer om te gooien. Want dan liepen er nu heel wat minder mensen rond met spier- of spanningsklachten. Weg met die drempel en wat nou schroom! Goed voor jezelf zorgen zou vanzelfsprekend moeten zijn.

Lees het complete artikel van Els Rommers op mijn website!


--- 01-11-2018 - Massagepraktijk ROKS is geopend ---

Eindelijk is het zover! Massagepraktijk ROKS heeft de deuren geopend en is een feit. Het heeft lang geduurd en veel voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Iedereen bedankt die hierbij geholpen heeft.