Nieuwe tarieven systeem 2024

Massagepraktijk ROKS heeft vanaf juni 2024 een nieuw systeem in gebruik genomen omtrent de tarieven. De reden hiervoor is dat Massagepraktijk ROKS gelooft in het onderhoud van het lichaam. Goed onderhoud aan het lichaam is preventief bezig zijn met het gezond oud worden. En gezond oud worden willen we toch allemaal?

 

Goud - 50 euro - na 11x per jaar

Zilver - 53 euro - na 5x per jaar

Brons - 55 euro - tot en met 5x per jaar

Vandaar dat dit systeem in het leven is geroepen. Normaal gezien geef ik mijn klanten de aanbeveling, om de vier tot zes weken terug te komen bij Massagepraktijk ROKS voor een massage. De drempel voor de tarieven ligt dan ook bij deze vier en deze zes weken.

Massagepraktijk ROKS kijkt voor het bepalen van het tarief per klant naar de geschiedenis van het jaar terug. Nieuwe klanten zullen de eerste vijf keer het volle tarief betalen, bij de 6de keer in hetzelfde jaar zal deze klant in een andere tariefgroep vallen. Dit werkt tevens na de 12de keer in hetzelfde jaar. Het jaar erop blijft deze klant in diezelfde tariefgroep, ook al bezoekt hij in dat jaar Massagepraktijk ROKS maar een of twee keer. Het volgende jaar zal hij dan wel terugvallen in tariefgroep "Brons".

Mocht deze constructie niet duidelijk zijn dan kan er natuurlijk altijd even gebeld worden naar Massagepraktijk ROKS. 

 

Book an appointment with Massagepraktijk ROKS using Setmore