Kennismakingsactie

Veel mensen twijfelen of een massage wel iets voor hen is. Ze zien een drempel en blijven een afspraak maar vooruit schuiven. Hiervoor heb ik een kennismakingsactie in het leven geroepen. Deze actie stelt op zich weinig voor, voor mij althans. Maar voor u kan het net genoeg zijn om over die denkbeeldige drempel heen te stappen. Uiteindelijk is de waarheid dat een massage alles beter maakt. 

Het doel van deze actie is om u op uw gemak te stellen. Voor het eerst naar een masseur kan een hele grote stap zijn. Wanneer deze eerste drempel genomen is, zie ik vaak dat er een last van de schouders van de klant valt. Ze hebben een masseur gevonden waar ze naar terug kunnen. En een periodieke massage is een grote aanvulling op de fysieke en emotionele gesteldheid van een persoon. 

De kennismaking duurt maximaal een half uur. De massage kan ten alle tijden gestopt worden als het niet bevalt. De klant is totaal "in control". De massage kan alleen een rugmassage zijn of, in het kort, een totale massage van achterkant. (benen, rug, schouders, nek en armen).   

De kennismakingsactie is niet in te plannen via mijn digitale agenda, u zult een mail moeten sturen met het contactformulier. Dit komt omdat ik normaal een uur masseer. Meestal bestaat een massage uit het masseren van benen, rug, schouders, nek en armen. Omdat de kennismaking een half uur duurt zal ik anders moeten gaan inplannen.