Cellulite massage

Cellulite, een sinaasappelhuid, veel vrouwen hebben het, niemand wil het. Daarom biedt Massagepraktijk ROKS de cellulitemassage, welke het lichaam helpt om zich te reinigen en gifstoffen en opgehoopt vocht afvoert. Kilo’s ga je niet verliezen maar centimeters wel! De stevige massage maakt de huid namelijk mooier en de omvang minder. Een belofte durven wij je te doen: Na een cellulitemassage voel je je kwiek en energiek!

Een cellulite massage duurt een half uur. Daarom is deze massage niet in te boeken in het online boekingsprogramma, deze kan alleen massages van hele uren boeken. Stuur een mail met onderstaande link met daarin de data en tijden dat er voor u een mogelijkheid is. Massagepraktijk ROKS zal dan kijken welk tijdstip in de agenda past. Dit hoeft geen probleem te vormen!  

Negentig procent van alle vrouwen heeft er last van, cellulitis. Waarom juist vrouwen? Omdat het voornamelijk veroorzaakt wordt door het vrouwelijk hormoon oestrogeen waardoor vet wordt opgeslagen wat de afvoer van vocht en afvalstoffen vermindert. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert, vetcellen in de huid nemen toe, bindweefsel verhardt én trekt in de huid met als resultaat vervelende putjes en bultjes die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen. Zijn deze ophopingen lange tijd aanwezig, dan raken ze verhard waardoor vocht, vet en afvalstoffen als het ware worden ingesloten.

Gaat het vanzelf weg? Nee, helaas niet. Goede voeding en beweging zijn natuurlijk een goede bijdrage maar er is meer nodig. Ga je voor succes, dan kies je ook een uitwendige behandeling.  De cuppingtherapie van Massagepraktijk ROKS stimuleert de doorbloeding. Het is niet altijd prettig, deze massage wordt vaak als pijnlijk ervaren. Ook de dagen na de massage kan een beurs gevoel optreden.

Mocht u de cellulite massage een aangename toevoeging vinden dan kan er een pakket met behandelingen opgezet worden. Een keer per week of twee weken moet voldoende zijn om een strakkere huid te creëren.