Biografie

Wie ben ik?

Bas Roks is geboren in Fijnaart en heeft zijn praktijk in Oud Gastel. Tijdens zijn jeugd speelde hij voetbal, was aan het computeren en speelde veel in de bossen van Rucphen. Op latere leeftijd ging hij, net als veel anderen, stappen met zijn vrienden in Roosendaal en omstreken. Weer later ging hij studeren in Arnhem waar hij ook het uitgaansleven weer opzocht! Uiteindelijk toch wedergekeerd in Oud Gastel wat tot op de dag van vandaag zijn thuis is.    

Carrière

Na zijn technische opleiding heeft hij een aantal verschillende beroepen uitgevoerd. Zo is hij begonnen als projectcoördinator (intercedent) en binnendienst- medewerker. Toch mistte hij hierin de technische inhoud waarvoor hij geleerd had en ging vervolgens bij technische bedrijven werken als engineer en werkvoorbereider. Bij deze bedrijven heeft hij interessante projecten uitgevoerd en mooie constructies gemaakt. Uiteindelijk mistte hij iets wat de techniek hem niet kon bieden. 

Ervaringen

Na jaren gewerkt te hebben in de techniek merkte hij dat het leven van engineer zich voornamelijk afspeelt achter de computer. Ook mistte hij het contact met de mensen om zich heen. Zo kwam hij erachter wat uiteindelijk hetgeen was wat hij moest doen. Het helpen van de gezondheid van de mens. En in die hoedanigheid is hij begonnen met het volgen van de opleiding sportmasseur / massagetherapeut. In deze rol kan hij mensen bijstaan in hun problemen omtrent hun gezondheid en is hij veel in contact met de mens. Nadat Massagepraktijk ROKS met succes opgestart was, is hij een opleiding als voedingsdeskundige begonnen en heeft hij deze opleiding ook met goed gevolg afgerond. Voedingspraktijk ROKS is een feit!  

Missie en Visie Massagepraktijk ROKS

De ambitie is om cliënten succesvol te behandelen en om de kwaliteit van hun leven te verbeteren alsmede het trainen en opleiden van masseurs of iedereen die een massage wil leren geven. 

Met veel enthousiasme heeft Bas zich ingezet om zijn praktijk te maken tot wat het nu is. Hij ziet dat hij een groot verschil kan maken in de manier waarop cliënten fysieke behandelingen ondergaan, zo anders dan dat ze eerder gehad hebben! Namelijk snel, pijnloos en zeer effectief. 

Missie en Visie Voedingspraktijk ROKS

De ambitie is om cliënten te ondersteunen in hun hulpvraag betreffende voeding en leefstijl. Voeding is voor veel mensen problematisch en vraagt kennis en inzicht om hier correct mee om te gaan. Door mijn opleiding en grenzeloze interesse in de voeding kan ik veel bijdragen aan de leefstijl van de mens.