Achtergrondinformatie

Mijn naam is Bas Roks, getrouwd en vader van drie kinderen.

Altijd al is er een grote interesse geweest in de connectie van het lichaam en de geest. Uiteindelijk heb ik een opleiding gevolgd voor sportmassage van het N.G.S. (Nederlands Genootschap van Sportmassage) bij Elysium. Tevens ben ik sportverzorger bij SC. Gastel

Na mijn opleiding voor sportmasseur ben ik de opleiding Medische Basiskennis gaan volgen. Nu deze behaald is ben ik me aan het orienteren welke verdieping van de stof het beste bij mij past. 

Van origine ben ik mijn carriere begonnen als engineer in de techniek (werktuigbouwkunde). Deze baan heb ik met veel plezier vervult, maar toch mistte er nog iets. Nu, achteraf, weet ik dat het stukje "mensen helpen" dat nu als masseur volop aan de orde is, bij de baan in de techniek niet aanwezig was. 

 

Kijkt u op de overige pagina’s van mijn site voor een impressie, de verschillende mogelijke behandelingsvormen en neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Massagepraktijk ROKS

Massagepraktijk ROKS maakt gebruik van een nette, hygiënische omgeving speciaal ingericht voor de behandeling.

De praktijk is gelegen dichtbij het centrum van Oud Gastel, makkelijk bereikbaar via verschillende snelwegen. Voor de praktijk ligt een parkeerplaats waar voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is. 

Indien deze parkeerplaats vol is, kunt u in de omliggende straten parkeren. Er bestaat geen betaald parkeren in Oud Gastel!

 

Via deze link krijgt u een indruk van de praktijk!