Voedingspraktijk ROKS

Voedingspraktijk Roks wordt gerund door Bas Roks. Een gemotiveerde voedingsdeskundige die eerst in de techniek werkzaam is geweest. Na de techniek ingewisseld te hebben voor het welzijn van de mens in de vorm van massage heeft hij zich daarna gespecialiseerd in de voeding. Ga naar "over mij"

 

- Heb je direct een vraag aan Voedingspraktijk ROKS, klik dan op de volgende link - contact - en stel je vraag

 

Nadat ik besloten had om uit de technische sector te stappen en masseur te worden, merkte ik dat ik na enige tijd gezonder begon te eten. Ik had meer tijd en meer zin om na te denken over het eten dat ik ging eten. Vervolgens begon ik te denken over waar wij als Nederlandse maatschappij mee bezig zijn en of ik het wel eens was met onze maatschappelijke normen en waarden. Met een aantal van deze normen en waarden ben ik het echt niet eens. Zo ook over de wijze hoe wij omgaan met het eetpatroon en de leefstijl die verschillende mensen erop nahouden. Omdat ik zelf moet beginnen met de verandering ben ik veganist geworden. Zo draag ik bij aan een betere wereld! 

 

En eigenlijk... net als met Massagepraktijk ROKS ontstaat uit deze interesse weer een andere bedrijf, genaamd Voedingspraktijk ROKS.

 

Voedingspraktijk ROKS richt zich op mensen die twijfelen over de weg die ze in moeten slaan betreffende voeding en sport. Die twijfelen of het niet anders kan en wat er dan anders zou moeten. Deze mensen kunnen bij Voedingspraktijk ROKS terecht voor informatie of voor advies betreffende hun twijfel. Vervolgens kan er dan, indien nodig, een traject gestart worden. Persoonlijk advies samen met een pakket wat je kunt kiezen. Alles geoptimaliseerd op u!

 

Ga naar "verschillende pakketten"